Mitt sovrum är en dröm i rosa

God eftermiddag till er alla som komit hit ännu en gång in för att läsa det här inlägget. Idag ska jag berätta om ett företag som har satt färg på min lägenhet på ett helt underbart vis. Jag var trött på allt det sterila vita och nu är det målat i härliga färger, sovrummet är helt rosa, helt utifrån min personliga smak. Om ni någon gång skulle behöva få hjälp av en målare i Uppsala så vill jag tipsa er om Majas Måleri.  

Jag hörde talas om Majas Måleri när jag berättade för mina kollegor på frisersalongen om mina planer på att måla. Min närmaste medarbetare rekommenderade mig Majas Måleri, hon hade haft denna målare i Uppsala hemma hos sig och var nöjd och belåten. Min kollega tyckte däremot inte att jag skulle välja en rosa kulör i sovrummet, men det är ju mitt sovrum så där kände jag att jag gör som jag vill för jag bestämmer väl ändå i min egen lägenhet? Jag är glad över att jag fick det tipset på Majas Måleri för det visade sig det är en riktigt kompetent och erfaren kvinnlig målare som gav mig det resultat jag var ute efter. Jag tänker använda det här inlägget för att tipsa er om Majas Måleri så att ni som behöver hjälp av en målare i Uppsala med omnejd vet om att det här företaget finns och att ni kan vända er till Majas Måleri oavsett om ni behöver mycket eller litet hjälp. Jag är säker på att ni kommer att uppkatta denna målare i Uppsala lika mycket som jag, och vill ni kanske redan nu få veta mer om de tjänster som erbjuds är det bara att klicka på länken här ovanför, då kommer ni in till Majas Måleris egen sida på nätet.